Πολυεστιακοί Φακοί HOYA

HOYA φακοί οράσεως

Hoya Daynamic

Οι πολυεστιακοί φακοί Hoya Daynamic ήρθαν για να αντικαταστήσουν το Summit Pro/CD. Με την τεχνολογία Backside design Technology έχουν βελτιωμένα, πιο ευρεία οπτικά πεδία σε σχέση με συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς ιδιαιτέρως στην ενδιάμεση και κοντινή περιοχή όρασης.Ενώ η τεχνολογία View Xpansion Technology μεγιστοποιεί την οπτική επιφάνεια στην περιφέρεια του φακού για μεγαλύτερες πιο ευκρινείς περιοχές όρασης. Διατίθενται σε 2 μήκη καναλιού 11mm και 14mm. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Hoya Balansis

Οι πολυεστιακοί φακοί Hoya Balansis διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες.Ενσωματώνοντας 3 τεχνολογίες το Balansis παρέχει εξαιρετική οπτική άνεση για τις καθημερινές σας δραστηριότητες σε κάθε απόσταση θέασης.Χάρη στην Double Surface Technology  ο χρήστης θα επωφεληθεί από μια φυσική μετάβαση στην περιοχή της κοντινής όρασης για άμεση εστίαση.Η τεχνολογία View Xpansion παρέχει μια μεγαλή και ευκρινη περιοχή όρασης σε ψηφιακές συσκευές 

Hoya multifocal lenses balansis

Hoya LifeStyle 3

Οι πολυεστιακοί φακοί LifeStyle 3 παρέχουν καθαρή  και ξεκούραστη όραση σε όλες τις αποστάσεις,καθώς και φυσική μετάβαση μεταξύ μεταξύ κοντινής,ενδιάμεσης και μακρινής όρασης.Η τεχνολογία ID FreeForm design παρέχει ευρύτερα πεδία όρασης.Με τη μοναδική τεχνολογία της Hoya Binocular Harmonization η συνταγή για κάθε μάτι θεωρείται ως ξεχωριστό στοιχείο σχεδιασμού. Είναι διαθέσιμοι σε τρεις διαφορετικούς σχεδιασμούς (Indoor,Urban και Outdoor) ώστε να καλύπτουν τις διαφορετικές οπτικές απαιτήσεις.Εδώ μπορείτε να δείτε ποιος σχεδιασμός είναι καταλληλότερος για εσάς: https://lifestyle.hoyaiselect.com/. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Hoya multifocal lenses lifestyle 3

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τoυς πολυεστιακούς φακούς οράσεως HOYA μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3214479 ή στο      info@optica-mikaits.gr.