ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ

Πολυεστιακοί Φακοί – Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως TOKAI,HOYA,ESSILOR(VARILUX),ZEISS,NIKON,SHAMIR. Οι Πολυεστιακοί Φακοί μπορούν να ενσωματωθούν στα γυαλιά μετατρέποντάς τα σε γυαλιά για όλες τις αποστάσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα για πολυεστιακά 1+1 δώρo.

ΤΟΚΑΙ Πολυεστιακοί Φακοί                                          ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ TOKAI

TOKAI BS PM

TOKAI BS-PM:Οι πολυεστιακoί φακοί Tokai BS-PM με την καινοτόμο κατασκευή του καναλιού και την ασφαιρική εσωτερική πλευρά εξασφαλίζουν στον χρήστη άμεση προσαρμογή. Με 30% αύξηση του οπτικού πεδίου και έχει πετύχει την εξάλειψη σχεδόν των περιφερειακών παραμορφώσεων. Συνδυασμός άνετης μακρινής και ευρείας κοντινής όρασης με την μακρινή όραση να έχει μια τεράστια γωνία όρασης 120°. Δυνατότητα επιλογής καναλιού ανάμεσα σε 11-13-15-17 δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη επιλογής οποιουδήποτε σκελετού ακόμη και μικρού ύψους. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

TOKAI RESONAS

TOKAI RESONAS: Προκαλώντας ερεθίσματα σε ορισμένα μέρη του εγκεφάλου δημιουργούνται ειδικές αντιδράσεις. Η Tokai αποφάσισε να αναπτύξει έναν πολυεστιακό φακό που συνυπολογίζει αυτά τα νευρολογικά ερεθίσματα. Χάρη στα αποτελέσματα των ειδικών νευρολογικών μελετών παρακολούθησης ερεθισμάτων, η Tokai πρωτοπόρησε . Ήταν σε θέση να αναπτύξει το σχεδιασμό ενός πολυεστιακού φακού το οποίο γίνεται ευχάριστα αντιληπτό από τον εγκέφαλο του χρήστη. Δημιούργησε έτσι μια πιο ομαλή προσαρμογή στην όρασης. Οι ζώνες εκτροπής αυτού του πολυεστιακού φακού με τον BS σχεδιασμό στην εσωτερική επιφάνεια του φακού έχουν μετατοπιστεί. Προς την περιφέρεια της κοντινής και μακρινής όρασης με αποτέλεσμα μια ομαλότερη μετάβαση της διαβάθμιση των διοπτριών. Επιπλέον, ένας πιο ήπιος σχεδιασμός επιτυγχάνεται για αντιστάθμισμα του stress που προκαλεί η διαβάθμιση των διοπτριών στον εγκέφαλο. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

TOKAI NEUROGRAN
  • TOKAI NEUROGRAN:Η νέα σειρά πολυεστιακών της Tokai που προσαρμόζει τις ανάγκες του διοπτοφόρου μεταξύ 4 τύπων σχεδίασης.
  • MILD:Ήπια σχεδίαση με ομαλή εστίαση μακρινής και κοντινής όρασης.
  • CLEAR:Ευρεία και ευκρινή μακρινή όραση.
  • NEW BALANCE:Ευρεία κοντινή και μεσαία όραση
  • WIDE:Έμφαση στην μακρινή και κοντινή όραση.
  • Κάθε τύπος από τους 4 έχει την δυνατότητα συνδυασμού μεταξύ 7 διαφορετικών καναλιών.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

ESSILOR Πολυεστιακοί Φακοί                                                     ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ VARILUX

 Varilux Comfort New edition

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Comfort® New Edition αποτελεί την νέα, εξελιγμένη έκδοση του Varilux Comfort®, του πιο επιτυχημένου εμπορικά πολυεστιακού φακού, προσαρμοσμένου στις σύγχρονες ανάγκες.Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Comfort® New Edition διαθέτουν προηγμένο σχεδιασμό ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες όρασης του σύγχρονου πρεσβύωπα. Το σύστημα Live Optics επιτρέπει την κατασκευή φακών με την χρήση προηγμένων τεχνολογιών που καταγράφουν και αναλύουν τη συμπεριφορά του πρεσβύωπα στις διάφορες δραστηριότητές του.

Στον σχεδιασμό του φακού λαμβάνονται υπόψη παράμετροι όπως η στάση του σώματος κατά την εργασία, η ανάγκη για άνετη εναλλαγή εστίασης μεταξύ κοντινής και μακρινής όρασης και η ανάγκη ξεκούραστης όρασης με αυξημένο contrast για χρήση ηλεκτρονικών συσκευών (υπολογιστής).ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Varilux Physio 2.0

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Physio 2.0 προσφέρουν όραση υψηλής ευκρίνειας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού βασιζόμενοι σε δύο πρωτοποριακές καινοτομίες την Wave 2.0 και την ψηφιακή κατασκευή Point by Point Twinning.Με την τεχνολογία Wave 2.0 ελέγχει όλη τη δέσμη φωτός που διαπερνά την κόρη του ματιού. Χαρτογραφεί το μέγεθος της κόρης επιτυγχάνοντας μοναδική ευκρίνεια στην αντίληψη των λεπτομερειών κάτω από κάθε συνθήκη φωτισμού.Είναι ενα πολυεστιακό κατάλληλο για κάθε δραστηριότητα. Σε συνδυασμό με τα διευρυμένα οπτικά πεδία και την μεγάλη ευκολία στην προσαρμογή και την χρήση θεωρείτε ιδανική επιλογή.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

 Varilux S Series

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux S Series διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία με 11 διεθνείς πατέντες. Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Nanoptix προσφέρουν αίσθηση ισορροπίας εν κινήσει. Επίσης έχουν ευρύτερο οπτικό πεδίο για μέγιστη άνεση σε κατάσταση κίνησης. Εν αντιθέσει με τους συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς που μπορεί να προκαλέσουν την αίσθηση κυματισμού στη περιφέρεια του οπτικού πεδίου.Επίσης με την τεχνολογία SynchonEyes επιτυγχάνεται η μέγιστη συνεργασία των ματιών. Κατά την χρήση των πολυεστιακών φακών Varilux S Series με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε διαύγεια όρασης σε όλο το φάσμα του οπτικού πεδίου και προς κάθε κατεύθυνση.Επίσης θα έχετε μια ολοκληρωμένη προστασία από το επιβλαβες φως μέσω του Eye Protect System.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

HOYA Πολυεστιακοί Φακοί                                                                 ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ HOYA

Hoya Daynamic

Οι πολυεστιακοί φακοί Hoya Daynamic ήρθαν για να αντικατασταστήσουν το Summit Pro/CD.Με την τεχνολογία Backside design Technology έχουν βελτιωμένα,πιο ευρεία οπτικά πεδία σε σχεση με συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς ιδιαιτέρως στην ενδιάμεση και κοντινή περιοχή όρασης.Ενώ η τεχνολογία View Xpansion Technology μεγιστοποιεί την οπτική επιφάνεια στην περιφέρεια του φακού για μεγαλύτερες πιο ευκρινείς περιοχές όρασης.Διατίθενται σε 2 μήκη καναλιού 11mm και 14mm.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Hoya Balansis

Οι πολυεστιακοί φακοί Hoya Balansis ήρθαν να αντικαταστήσουν τους Lifestyle V+. Με την τεχνολογία Double Surface εξασφαλίζουν τη φυσική μετάβαση στην κοντινή όραση για στιγμιαία εστίαση. Αυτή η τεχνολογία εκμεταλλεύεται και τις δύο επιφάνειες του φακού καθώς διαχωρίζει τις κάθετες και οριζόντιες παραμορφώσεις. Τις τοποθετεί στην εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια αντίστοιχα με αποτέλεσμα πιο ευρύ οπτικό πεδίο, μειωμένο φαινόμενο ταλάντωσης και πιο γρήγορη προσαρμογή. Επίσης με την τεχνολογία Stable View Enhancer διορθώνονται οι δυναμικές παραμορφώσεις ενώ με την τεχνολογία View Xpansion μεγιστοποιείται η οπτική επιφάνεια στην περιφέρεια του φακού για μεγαλύτερες πιο ευκρινείς περιοχές όρασης. Διατίθενται σε 2 μήκη καναλιού 11mm και 14mm.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Hoya LifeStyle 3

Οι πολυεστιακοί φακοί LifeStyle 3 σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν καλύτερα στο μοναδικό τρόπο ζωής του καθενός.Είναι διαθέσιμοι σε τρεις διαφορετικούς σχεδιασμούς (Indoor,Urban και Outdoor) ώστε να καλύπτουν τις διαφορετικές οπτικές απαιτήσεις.Εδώ μπορείτε να δείτε ποιος σχεδιασμός είναι καταλληλότερος για εσάς: https://lifestyle.hoyaiselect.com/.Η τεχνολογία Binocular Harmonization λαμβάνει υπόψη τις διαφορές μεταξύ δεξιού και αριστερού οφθαλμού και παρέχει φυσική όραση,σταθερότητα, βάθος πεδίου και ακριβής εστίαση. Η τεχνολογία Binocular Eye Model προσφέρει βέλτιστη οπτική απόδοση με βάση τον τρόπο ζωής του χρήστη ενώ η τεχνολογία ID FreeForm Design βοηθά να μειωθεί η αίσθηση αστάθειας και να έχουμε καθαρή όραση προς όλες τις κατευθύνσεις. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.