Η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος συνεπάγεται και την πλήρη αποδοχή των πιο κάτω όρων.
Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους παρακαλώ αποφύγετε την χρήση του καταστήματος .
Η εταιρεία Οπτικά Μίκαϊτς, που είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του παρόντος δικτυακού τόπου, κατέχει όλα τα πνευματικά του δικαιώματα
και δεν τα παραχωρεί, πωλεί η ενοικιάζει. Επίσης απαγορεύεται η αντιγραφή του περιεχομένου στο σύνολο του η τμηματικά για εμπορική η άλλη χρήση
χωρίς την προηγούμενη άδεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας (μέσω του νόμιμου εκπροσώπου).

Η εταιρεία Οπτικά Μίκαϊτς παρουσιάζει τα προς πώληση προϊόντα της με φωτογραφίες που έχουν παραχωρηθεί από τους αντιπροσώπους των εταιρειών.
Οι φωτογραφίες έχουν ελεγχθεί από τους υπεύθυνους του καταστήματος αλλά παρ’ όλ’ αυτά ενδέχεται να υπάρχουν σφάλματα απεικόνισης.

Γι αυτό το λόγο το κατάστημα δεσμεύεται σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας, να σας το αντικαταστήσει άμεσα ή να σας επιστρέψει το αντίτιμο που έχετε καταβάλει γι αυτό και μόνο.Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από την αγορά του χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις.

Όροι επιστροφών

  • -Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο (πέραν της δοκιμής από την οποία εξαιρούνται φακοί επαφής και υγρά φακών), και να περιέχει όλα τα παρελκόμενα της αρχικής του συσκευασίας.
  • -Να μην έχει υποστεί φθορές ετσι ώστε να είναι δυνατή η μεταπώληση τους. Διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτες οι αλλαγες.
  • -Στους φακούς επαφής που είναι παραγγελίες εξωτερικού (αστιγματικοί,πολυεστιακοί) και στους έγχρωμους, αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές, εκτός αν το προιόν ειναι ελλατωματικό.,
  • -Ανοιχτά δοχεία φακών ή κουτιά ή μπουκαλάκια υγρών καθαρισμου των φακών εξαιρούνται από ανταλλαγή ή επιστροφή.
  • -Τα έξοδα επιστροφών θα βαρύνουν τον πελάτη εκτός αν το προιόν που έχει παραλάβει δεν είναι αυτο που έχει παραγγείλει.

Στις παραγγελίες εξωτερικού φακών επαφής και στα γυαλια οράσεως με φακούς οράσεως πρέπει να γίνεται ή πλήρη εξόφληση ή τουλάχιστον το 50% προκαταβολή  και το υπόλοιπο 50% με την παράδοση του.

Η παράδοση των παραγγελίων εξωτερικού θα γίνεται σε 2-3 εβδομάδες. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάζει χωρίς δικιά μας ευθύνη αλλα με ευθύνη της κατασκευάστριας εταιρείας.

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αλλάζουν μετά
την πραγματοποίηση της αγοράς. Δηλαδή ακόμη και αν γίνουν αναπροσαρμογές στις τιμές τα προϊόντα που έχετε ήδη παραγγείλει
θα τα παραλάβετε με την τιμή που ίσχυε την στιγμή της παραγγελίας.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει όποτε κρίνεται απαραίτητο τους παρόντες όρους.