Τι είναι πολυεστιακά γυαλιά

Oι πολυεστιακοί φακοί είναι χωρισμένοι σε 3 ζώνες,χωρις διακριτές γραμμές. Έχουν το πλεονέκτημα να προσφέρουν καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις καθώς μεταβαλλεται σταδιακά η δύναμη του φακού όσο κατεβάζουμε το βλέμμα μας. Αυτό τους καθιστά μια δημοφιλή επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Επιλέγοντας υψηλής ποιότητας φακούς μειώνετε το χρόνο προσαρμογής και τις πλαϊνές εκτροπές του φακού,αυξάνοντας την άνεση και την καθαρότητα της όρασης σε όλες τις αποστάσεις.

Οι πολυεστιακοί φακοί διευκολύνουν την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως TOKAI,HOYA,ESSILOR(VARILUX),ZEISS,NIKON,SHAMIR. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Yπάρχουν και προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα για πολυεστιακά 1+1 δώρo.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

TOKAI BS PM

TOKAI BS-PM:Οι πολυεστιακoί φακοί Tokai BS-PM με την καινοτόμο κατασκευή του καναλιού και την ασφαιρική εσωτερική πλευρά εξασφαλίζουν στον χρήστη άμεση προσαρμογή.
Με 30% αύξηση του οπτικού πεδίου και έχει πετύχει την εξάλειψη σχεδόν των περιφερειακών παραμορφώσεων. Συνδυασμός άνετης μακρινής και ευρείας κοντινής όρασης με την μακρινή όραση να έχει μια τεράστια γωνία όρασης 120°.
Δυνατότητα επιλογής καναλιού ανάμεσα σε 11-13-15-17 δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη επιλογής οποιουδήποτε σκελετού ακόμη και μικρού ύψους.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Τι είναι πολυεστιακά γυαλιά
Varilux Physio 3.0

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Physio 3.0 προσφέρουν όραση υψηλής ευκρίνειας βασιζόμενοι σε 4 πρωτοποριακές καινοτομίες,την Wave 2.0 ,την ψηφιακή κατασκευή Point by Point Twinning,την binocular booster και την dual digital vision .Με την τεχνολογία Wave 2.0 ελέγχει όλη τη δέσμη φωτός που διαπερνά την κόρη του ματιού. Χαρτογραφεί το μέγεθος της κόρης επιτυγχάνοντας μοναδική ευκρίνεια στην αντίληψη των λεπτομερειών κάτω από κάθε συνθήκη φωτισμού.Είναι ενα πολυεστιακό κατάλληλο για κάθε δραστηριότητα. Σε συνδυασμό με τα διευρυμένα οπτικά πεδία και την μεγάλη ευκολία στην προσαρμογή και την χρήση θεωρείτε ιδανική επιλογή.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.