Φακοί Οράσεως

Φακοί οράσεως – Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα από φακούς οράσεως που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα μάτια σας.

Οι φακοί που μπορείτε να προσθέσετε στα γυαλιά σας διακρίνονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

 

Κορυφαίες εταιρείες κατασκευής φακών οράσεως

Συνεργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια με τις κορυφαίες κατηγορίες κατασκευής φακών οράσεως όπως η TOKAI, ESSILOR και HOYA.

Παρακάτω πατώντας στην ονομασία της κάθε εταιρείας μπορείτε να οδηγηθείτε στο αντίστοιχο site:

 

HOYA φακοί οράσεως
ESSILOR φακοί οράσεως
TOKAI φακοί οράσεως

Παρακάτω ακολουθούν λίγα λόγια για το τι είναι ακριβώς οι πολυεστιακοί φακοί, οι μονοεστιακοί φακοί και οι φακοί προστασίας από οθόνες.

Πολυεστιακοί φακοί: Τα πολυεστιακά είναι γυαλιά για όλες τις αποστάσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως TOKAI, HOYA, ESSILOR(VARILUX), ZEISS, NIKON, SHAMIR.

Μονοεστιακοί φακοί: Οι μονοεστιακοί φακοί έχουν την ίδια δύναμη διόρθωσης σε όλη την επιφάνειά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για  μια απλή διόρθωση της όρασης, όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός.

Φακοί προστασίας από οθόνες: Ο ήλιος είναι η μεγαλύτερη πηγή μπλε φωτός, έτσι όταν βρισκόμαστε έξω λαμβάνουμε το μεγαλύτερο μέρος της μπλε ακτινοβολίας μέσω της έκθεσης στον ήλιο. Οι συγκεκριμένοι φακοί είναι κατάλληλοι για την προστασία των ματιών από την ακτινοβολία των οθονών και το επικίνδυνο μπλε φως. Το τεχνητό μπλε φως που εκπέμπουν οι επίπεδες οθόνες (τηλεόραση, υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ κλπ) μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες βλάβες, ειδικά στα νεαρά άτομα όπως διαταραχές στον ύπνο, θολή όραση, τσούξιμο στα μάτια ή πονοκέφαλο. Tα γυαλιά οθόνης μπορούν να φορεθούν και από άτομα που φορούν φακούς επαφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη φακών οράσεως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3214479 ή info@optica-mikaits.gr.