Πολυεστιακοί Φακοί ZEISS

Πολυεστιακοί Φακοί ZEISS

Πολυεστιακοί Φακοί ZEISS – Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως η ZEISS.

Τα πολυεστιακά είναι γυαλιά για όλες τις αποστάσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Oι πολυεστιακοί φακοί δεν έχουν διακριτές γραμμές ή τμήματα. Έχουν το πλεονέκτημα να προσφέρουν καθαρή όραση σε μεγάλο εύρος αποστάσεων. Αυτό τους καθιστά μια δημοφιλή επιλογή για πολλούς ανθρώπους. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα για πολυεστιακά 1+1 δώρο.

ZEISS SmartLife Πολυεστιακοί Φακοί

Οι πολυεστιακοί Φακοί Zeiss SmartLife είναι φτιαγμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες των διοπτοφόρων με πρεσβυωπία στον σύγχρονο τρόπο ζωής.Η οπτική συμπεριφορά στην περιφέρεια του φακού είναι σχεδιασμένη για συχνές εναλλαγές κίνησης της κεφαλής και των ματιών που δημιουργούνται λόγω της συχνής χρήσης smartphone εν κινήσει.Παρέχουν σημαντική μείωση στις εκτροπές που δημιουργούνται σε κοντινές και μεσαίες αποστάσεις σε σύγκριση με συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς και ομαλότερες μεταβάσεις σε σύγκριση με προγενέστερα πολυεστιακά της Zeiss.

Τα Zeiss SmartLife έχουν 4 εκδόσεις.

1)Zeiss SmartLife  Progressive Pure Lenses

2)Zeiss Progressive SmartLife Plus

3)Zeiss Progressive SmartLife Individual

4)Zeiss Progressive SmartLife Superb

Μεγάλη ποικιλία σε πολυεστιακούς φακούς

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως TOKAI,HOYA,ESSILOR(VARILUX),
ZEISS,NIKON,SHAMIR. Οι Πολυεστιακοί Φακοί μπορούν να ενσωματωθούν στα γυαλιά μετατρέποντάς τα σε γυαλιά για όλες τις αποστάσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε. Όπως και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα για πολυεστιακά 1+1 δώρo.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3214479 και e-mail info@optica-mikaits.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές για τους πολυεστιακούς φακούς  δείτε από εδώ.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.