Πολυεστιακοί Φακοί VARILUX από την ESSILOR - Βελτιώστε τώρα την όρασή σας. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για δωρεάν μέτρηση.

Τηλ: 210 3214479 - info@optica-mikaits.gr - Μεγάλες προσφορές σε πολυεστιακά γυαλιά με 1+1 δώρο. Μην χάνετε χρόνο, βελτιώστε άμεσα την ποιότητα ζωής σας από τους ειδικούς στα πολυεστιακά γυαλιά.

Πολυεστιακοί Φακοί VARILUX από την ESSILOR

ESSILOR φακοί οράσεως

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως η ESSILOR

        Varilux Comfort Max

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Comfort MAX είναι σχεδιασμένοι ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία στις στάσεις σώματος διευρύνοντας τη ζώνη κοντινής όρασης και εξασφαλίζοντας οπτική άνεση όλη την ημέρα.Με την τεχνολογία Flex Optim επιτρέπει την επιλογή του ιδανικού προφιλ όρασης και την κατασκευή ενός φακού που δίνει εως και  46% πιο διευρυμένο πεδίο ωφέλιμης ζώνης όρασης.Επίσης η τεχνολογία W.A.V.E 2.0 λαμβάνει υπόψη την ηλικία του χρήστη και τη φυσιολογία της κόρης του οφθαλμού πέρα από την συνταγή προσφέροντας όραση υψηλής ευκρίνειας κάτω από κάθε συνθήκη φωτισμού.

Varilux Physio 3.0

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Physio 3.0 προσφέρουν όραση υψηλής ευκρίνειας βασιζόμενοι σε 4 πρωτοποριακές καινοτομίες,την Wave 2.0 ,την ψηφιακή κατασκευή Point by Point Twinning,την binocular booster και την dual digital vision .Με την τεχνολογία Wave 2.0 ελέγχει όλη τη δέσμη φωτός που διαπερνά την κόρη του ματιού. Χαρτογραφεί το μέγεθος της κόρης επιτυγχάνοντας μοναδική ευκρίνεια στην αντίληψη των λεπτομερειών κάτω από κάθε συνθήκη φωτισμού.Είναι ενα πολυεστιακό κατάλληλο για κάθε δραστηριότητα. Σε συνδυασμό με τα διευρυμένα οπτικά πεδία και την μεγάλη ευκολία στην προσαρμογή και την χρήση θεωρείτε ιδανική επιλογή.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Varilux E Series

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux E Series προσφέρουν διευρυμένα οπτικά πεδία και αναβαθμισμένη οπτική απόδοση με άνετη χρήση απο την πρωτη στιγμή. Χάρη στην τεχνολογία Swim Control μειώνετε η αίσθηση κυματισμού ως 50% για μέγιστη ισορροπία και ευκολότερη προσαρμογή.Η τεχνολογία W.A.V.E 2.0 λαμβάνει υπόψη την ηλικία του χρήστη και τη φυσιολογία της κόρης του οφθαλμού πέρα από την συνταγή προσφέροντας όραση υψηλής ευκρίνειας κάτω από κάθε συνθήκη φωτισμού.Επίσης θα έχετε μια ολοκληρωμένη προστασία των ματιών σας απο την UV ακτινοβολία και από το επιβλαβες μπλε-μωβ φως μέσω του Eye Protect System.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τoυς πολυεστιακούς φακούς οράσεως ESSILOR μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3214479 ή στο info@optica-mikaits.gr.