Πολυεστιακοί Φακοί VARILUX από την ESSILOR - Βελτιώστε τώρα την όρασή σας. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για δωρεάν μέτρηση.

Τηλ: 210 3214479 - info@optica-mikaits.gr - Μεγάλες προσφορές σε πολυεστιακά γυαλιά με 1+1 δώρο. Μην χάνετε χρόνο, βελτιώστε άμεσα την ποιότητα ζωής σας από τους ειδικούς στα πολυεστιακά γυαλιά.

Πολυεστιακοί Φακοί VARILUX από την ESSILOR

ESSILOR φακοί οράσεως

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως η ESSILOR

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Comfort® New Edition αποτελεί την νέα, εξελιγμένη έκδοση του Varilux Comfort®, του πιο επιτυχημένου εμπορικά πολυεστιακού φακού, προσαρμοσμένου στις σύγχρονες ανάγκες. Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Comfort® New Edition διαθέτουν προηγμένο σχεδιασμό ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες όρασης του σύγχρονου πρεσβύωπα. Το σύστημα Live Optics επιτρέπει την κατασκευή φακών με την χρήση προηγμένων τεχνολογιών που καταγράφουν και αναλύουν τη συμπεριφορά του πρεσβύωπα στις διάφορες δραστηριότητές του.

Varilux Physio 3.0

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Physio 3.0 προσφέρουν όραση υψηλής ευκρίνειας βασιζόμενοι σε 4 πρωτοποριακές καινοτομίες,την Wave 2.0 ,την ψηφιακή κατασκευή Point by Point Twinning,την binocular booster και την dual digital vision .Με την τεχνολογία Wave 2.0 ελέγχει όλη τη δέσμη φωτός που διαπερνά την κόρη του ματιού. Χαρτογραφεί το μέγεθος της κόρης επιτυγχάνοντας μοναδική ευκρίνεια στην αντίληψη των λεπτομερειών κάτω από κάθε συνθήκη φωτισμού.Είναι ενα πολυεστιακό κατάλληλο για κάθε δραστηριότητα. Σε συνδυασμό με τα διευρυμένα οπτικά πεδία και την μεγάλη ευκολία στην προσαρμογή και την χρήση θεωρείτε ιδανική επιλογή.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

 Varilux S Series

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux S Series διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία με 11 διεθνείς πατέντες.Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Nanoptix προσφέρουν αίσθηση ισορροπίας εν κινήση και ευρύτερο οπτικό πεδίο,για μέγιστη άνεση σε κατάσταση κίνησης εν αντιθέση με τους συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς που μπορεί να προκαλέσουν την αίσθηση κυματισμού στη περιφέρεια του οπτικού πεδίου.Επίσης με την τεχνολογία SynchonEyes επιτυγχάνεται η μέγιστη συνεργασία των ματιών κατα την χρήση των πολυεστιακών φακών Varilux S Series με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε διαύγεια όρασης σε όλο το φάσμα του οπτικού πεδίου και προς κάθε κατεύθυνση.Επίσης θα έχετε μια ολοκληρωμένη προστασία από το επιβλαβες φως μέσω του Eye Protect System.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τoυς πολυεστιακούς φακούς οράσεως ESSILOR μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3214479 ή στο info@optica-mikaits.gr.