Πολυεστιακοί Φακοί TOKAI

TOKAI φακοί οράσεως

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως η TOKAI

Πολυεστιακοί Φακοί TOKAI – Τα πολυεστιακά είναι γυαλιά για όλες τις αποστάσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα για πολυεστιακά 1+1 δώρο.

Τι είναι πολυεστιακά γυαλιά

Οι πολυεστιακοί φακοί TOKAI διακρίνονται από διάφορα είδη φακών τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω:

TOKAI BS-PM:Οι πολυεστιακoί φακοί Tokai BS-PM με την καινοτόμο κατασκευή του καναλιού και την ασφαιρική εσωτερική πλευρά εξασφαλίζουν στον χρήστη άμεση προσαρμογή με 30% αύξηση του οπτικού πεδίου.Άνετη μακρινή και ευρεία κοντινή όραση με την μακρινή όραση να έχει μια τεράστια γωνία όρασης 120°.Δίνει την δυνατότητα στον πελάτη επιλογής οποιουδήποτε σκελετού ακόμη και μικρού ύψους.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

TOKAI RESONAS

TOKAI RESONAS: Προκαλώντας ερεθίσματα σε ορισμένα μέρη του εγκεφάλου δημιουργούνται ειδικές αντιδράσεις. Η Tokai αποφάσισε να αναπτύξει έναν πολυεστιακό φακό που συνυπολογίζει αυτά τα νευρολογικά ερεθίσματα. Χάρη στα αποτελέσματα των ειδικών νευρολογικών μελετών παρακολούθησης ερεθισμάτων, η Tokai ήταν σε θέση να αναπτύξει το σχεδιασμό ενός πολυεστιακού φακού το οποίο γίνεται ευχάριστα αντιληπτό από τον εγκέφαλο του χρήστη,δημιουργώντας έτσι μια πιο ομαλή προσαρμογή στην όρασης.Οι ζώνες εκτροπής αυτού του πολυεστιακού φακού με τον BS σχεδιασμό στην εσωτερική επιφάνεια του φακού έχουν μετατοπιστεί προς την περιφέρεια της κοντινής και μακρινής όρασης με αποτέλεσμα μια ομαλότερη μετάβαση της διαβάθμιση των διοπτριών.Επιπλέον,ένας πιο ήπιος σχεδιασμός επιτυγχάνεται για αντιστάθμισμα του stress που προκαλει η διαβάθμιση των διοπτριών στον εγκέφαλο.ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ.

TOKAI NEUROGRAN

  • TOKAI NEUROGRAN:Η νέα σειρά πολυεστιακών της Tokai που προσαρμόζει τις ανάγκες του διοπτοφόρου μεταξύ 4 τύπων σχεδίασης.
  • MILD:Ήπια σχεδίαση με ομαλή εστίαση μακρινής και κοντινής όρασης.
  • CLEAR:Ευρεία και ευκρινή μακρινή όραση.
  • NEW BALANCE:Ευρεία κοντινή και μεσαία όραση
  • WIDE:Έμφαση στην μακρινή και κοντινή όραση.
  • Κάθε τύπος από τους 4 έχει την δυνατότητα συνδυασμού μεταξύ 7 διαφορετικών καναλιών.