Πολυεστιακοί Φακοί SHAMIR

Πολυεστιακοί Φακοί SHAMIR

Πολυεστιακοί Φακοί SHAMIR -Τα πολυεστιακά είναι γυαλιά για όλες τις αποστάσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Oι πολυεστιακοί φακοί δεν έχουν διακριτές γραμμές ή τμήματα. Έχουν το πλεονέκτημα να προσφέρουν καθαρή όραση σε μεγάλο εύρος αποστάσεων. Αυτό τους καθιστά μια δημοφιλή επιλογή για πολλούς ανθρώπους. 

Από τα πολυεστιακά της Shamir ξεχωρίζουν τα 2 κορυφαία της  προιόντα το Shamir Autograph III και το Shamir Autograph Intelligence.

Με κάθε αγορά πολυεστιακών φακών Shamir παίρνετε δώρο και ενα δευτερο ζευγαρι πολυεστιακών φακών του ίδιου τύπου και των ίδιων διοπτριών.

Μπορείτε να δείτε και άλλες πληροφορίες σχετικά τους φακούς SHAMIR από επίσημο website της εταιρείας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα για πολυεστιακά 1+1 δώρο.

Μεγάλη ποικιλία σε πολυεστιακούς φακούς

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως TOKAI,HOYA,ESSILOR(VARILUX),
ZEISS,NIKON,SHAMIR. Οι Πολυεστιακοί Φακοί μπορούν να ενσωματωθούν στα γυαλιά μετατρέποντάς τα σε γυαλιά για όλες τις αποστάσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε. Όπως και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα για πολυεστιακά 1+1 δώρo.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3214479 και e-mail info@optica-mikaits.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές για τους πολυεστιακούς φακούς  δείτε από εδώ.