Γυαλιά Οράσεως

Γυαλιά Οράσεως – Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία από γυαλιά κάθε είδους. Μπορείτε να διαλέξετε τον σκελετό των γυαλιών από όλα τα γνωστά Brands που διαθέτουμε και να προσθέσετε εάν το επιθυμείτε φακούς οράσεως της αρεσκείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη φακών οράσεως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3214479 ή info@optica-mikaits.gr.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες φακών οράσεως όπως TOKAI, ESSILOR και HOYA.

Πολυεστιακοί και Μονοεστιακοί Φακοί

Μην διστάσετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πολυεστιακούς φακούς που διαθέτουμε, τους μονοεστιακούς φακούς όπως και επίσης τους φακούς που σας προστατεύουν από τις οθόνες υπολογιστών και οθόνες LED.

Δείτε παρακάτω τι είναι ακριβώς οι πολυεστιακοί φακοί, οι μονοεστιακοί φακοί και οι φακοί προστασίας από οθόνες.

Πολυεστιακοί φακοί: Τα πολυεστιακά είναι γυαλιά για όλες τις αποστάσεις διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής πολυεστιακών φακών όπως TOKAI, HOYA, ESSILOR(VARILUX), ZEISS, NIKON, SHAMIR.

Μονοεστιακοί φακοί: Οι μονοεστιακοί φακοί έχουν την ίδια δύναμη διόρθωσης σε όλη την επιφάνειά τους. Χρησιμοποιείστε τα για  μια απλή διόρθωση της όρασης, όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός.

Φακοί προστασίας από οθόνες: Ο ήλιος είναι η μεγαλύτερη πηγή μπλε φωτός, έτσι όταν βρισκόμαστε έξω λαμβάνουμε το μεγαλύτερο μέρος της μπλε ακτινοβολίας μέσω της έκθεσης στον ήλιο. Οι συγκεκριμένοι φακοί είναι κατάλληλοι για την προστασία των ματιών από την ακτινοβολία των οθονών και το επικίνδυνο μπλε φως. Το τεχνητό μπλε φως που εκπέμπουν οι επίπεδες οθόνες (τηλεόραση, υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ κλπ) μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες βλάβες, ειδικά στα νεαρά άτομα όπως διαταραχές στον ύπνο, θολή όραση, τσούξιμο στα μάτια ή πονοκέφαλο. Επιπλέον και τα άτομα τα οποία φορούν φακούς επαφής, μπορούν να φορέσουν και γυαλιά προστασίας από οθόνες.

Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας μας όπως και το ωράριο του καταστήματός μας:

Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου) 65, Αθήνα

Τηλ: 210 3214479

email: info@optica-mikaits.gr

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο

10:00-15:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή

10:00 – 20:00